اتومبیل مزدا یکی از خودروهای خارجی باکیفیت در ایران محسوب می شود که با توجه به قیمت، کیفیت مناسبی هم دارد. همین مسئله ارزش خرید مزدا را بیشتر می کند و همین سبب می شود فروش دو چندانی در بازار ایران داشته باشد و محبوبیتش به طور چشمگیر روند صعودی داشته باشد و همین دلیل باعث می شود که استفاده از خودرو های کمپانی مزدا به صورت چشمگیر در بازار بالا رفته و تقاضای تعمیر تخصصی و نگهداری برای قطعات خودرو مزدا و همین طور موتور مزدا در میان مردم بیشتر شود. همه قطعات این خودرو مخصوصا گیربکس مزدا بسیار حساس در تعمیر و نگهداری است و باید برای تعمیر گیربکس مزدا و تعمیر و نگهداری سایر قطعات به تعمیرگاه تخصصی مزدا مراجعه کرد و در موضوع تعمیر گیربکس مزدا و سایر قطعات مزدا از جمله موتور، قطعات برقی مزدا و غیره شما می توانید به تعمیرگاه تخصصی مزدا سیتی مراجعه کنید که هدف اصلی این تعمیرگاه مزدا جلب رضایت مشتری است و به تعمیر تخصصی مزدا از جمله تعمیر گیربکس مزدا و تعمیر موتور مزدا می پردازد در ادامه قصد داریم که به برسی تعمیر گیربکس مزدا بپردازیم و در این باره اطلاعات مفیدی را به شما بدهیم.
تعمیر گیربکس مزدا
مزدا یک خودروی خارجی وارداتی است که محصول کشور ژاپن می باشد و این کمپانی در خودروهای خود از جدید ترین مدل های گیربکس روز دنیا استفاده می کند و گیربکس مزدا نقش کلیدی در رانندگی راحت و درست دارد طی سالیانی که خودرو های سواری و وانت برند مزدا وارد ایران شده اند که تا به امروز نیز ادامه دار بوده است و طی سال های استفاده از آنها، یکی از مهم ترین بخش هایی که دراین خودروها به تعمیر نیاز داشته تعمیر گیربکس مزدا بوده است که در مدل های اولیه این خودرو که وارد ایران می شد گیربکس مزدا به صورت دستی بود اما امروزه در اکثر موارد در خودروهای مزدا گیربکس اتومات به کار می رود به همین دلیل، نکته مهم در ارتباط با تعمیر گیربکس مزدا شناسایی تعمیرگاه های مناسب و تخصصی در تعمیر گیربکس مزدا است زیرا اکثر مراکزقدیمی که وجود دارند برای تعمیر مزدا با گیربکس جدید از روش قدیمی که با توجه به ساختار گیربکس دستی است اقدام به تعمیر می کنند. در حالی که این روش به گیربکس مزدا شما خسارت وارد کرده و باعث خرابی بیشتر آن می شود زیرا گیربکس های جدید مزدا کاملا با گیربکس های قدیمی متفاوت بوده و تعمیر گیربکس مزدا قدیمی با تعمیر گیربکس مزدا جدید روش جدایی دارد و در این مسئله تنها تجربه پاسخگو نیست و برای تعمیر گیربکس مزدا باید به روش ها و متدهای روز عمل کرد و با توجه به دلایل ذکر شده هرکسی از عهده تعمیر گیربکس مزدا برنمی آید و تعمیر گیربکس مزدا را باید به مراکز تخصصی و تعمیرگاه های مورد اطمینان سپرد.
نشانه های خرابی گیربکس مزدا
دنده های مزدا بخشی از سیستم های انتقال قدرت در اتومبیل مزدا هستند که باید در تعمیر و نگهداری از آنها دقت و توجه بسیار زیادی داشت. اگر در هنگام رانندگی با مواردی مانند لرزش خودرو هنگام تعویض دهنده ،خلاص شدن گیربکس اتوماتیک، صدا های عجیب از گیربکس، تقه کردن و نداشتن قدرت سابق یا بوی سوختگی روغن گیربکس برخوردید مشکل از گیربکس مزدا شما می باشد و باید به تعمیرگاهی برای تعمیر گیربکس مزدا خود مراجعه کنید که برخی از این دلایل را به صورت خلاصه شرح می دهیم.
تقه زدن گیربکس اتوماتیک:تقه زدن در گیربکس اتوماتیک می تواند ناشی از ایراد و مشکل برقی باشد یا می تواند از نبود میزان کافی فشار روغن گیربکس باشد از موارد دیگه که میشه اشاره کرد ناشی از خرابی یا پارگی دسته موتور های گیربکس می باشد که با توجه به ایراد باید هرچه سریع تر به تعمیر گیربکس مزدا اقدام کنید.
زوزه کشیدن گیربکس اتوماتیک:که این صدای زوزه کشیدن گیربکس می تواند ناشی از خرابی دندهای سیاره ای و دنده های دیفرانسیلی باشد یا از فشار روغن باشد که با وجود این ایراد ها باید هرچه سریع تر به تعمیر گیربکس مزدا اقدام کنید وگرنه در ادامه می تواند هزینه سنگینی را روی دستتان بگذارد.
گاز هرزخوردن گیربکس اتوماتیک مزدا:که این گاز هرز خوردن گیربکس مزدا می تواند به دلایل زیادی باشد که چند تا از این دلایل می توان به کمبود روغن،نرسیدن روغن کافی پشت کاسه کلاچ،فرسودگی صفحه کلاچ اشاره داشت که برای رفع این ایرادات نباید به تعمیر خودسر گیربکس مزدا اقدام کرد که باعث خرابی و ایراد بیشتر آن می شود که این کار را باید به یک فرد متخصص سپرد.
خلاص شدن گیربکس اتوماتیک مزدا:برای تعمیر گیربکس مزدا به دلیل خلاص شدن آن باید به مواردی مانند بریدن دنده اویل پمپ، خراب شدن توربین،هرز شدن پلوس،عیب در چرخ دنده های داخل گیربکس یا نبود روغن کافی در گیربکس اشاره کرد.
لرزش خودرو در هنگام حرکت:یکی از نشانه هایی که با رویت آن معمولا به تعمیر گیربکس مزدا باید اقدام کرد این است که هنگام حرکت، خودرو به لرزش درمی آید که میتواند دلیلش شکستن اهرم تعویض دنده از داخل گیربکس باشد.
نکاتی مهم در مورد گیربکس اتوماتیک مزدا
روغن گیربکس هم مانند روغن موتور و سایر روغن های مورد استفاده در خودرو مزدا باید بعد کیلومتر خاصی که مورد استفاده قرار می گیرد تعویض شود وگرنه آسیب های جدی را برای شما همراه دارد.وهمینطور زمانی که برای سرویس دوره ای گیربکس اتوماتیک توصیه می شود بین ۲۰۰۰۰ کیلومتر تا ۴۵۰۰۰ کیلومتر است و البته نیز باید به این نکته هم توجه کرد که عوامل تعویض روغن گیربکس به شرایط رانندگی نیز وابسته است مثلا فردی که در شهر شلوغ تهران زندگی می کند که بیشتر رانندگی در ترافیک انجام میشه باید زودتر از موعد زمان ذکر شده برای مثال بین ۲۰۰۰۰ تا ۳۰۰۰۰ کیلومتر به تعویض روغن گیربکس اقدام کند.
هزینه تعمیر گیربکس مزدا
در اتومبیل های وارداتی و خارجی هزینه تعمیر گیربکس مزدا تقریبا مقرون به صرفه به نظر می رسد اما برای تعین هزینه تعمیر گیربکس مزدا باید ایراد آن پیدا شود و با توجه به ایراد گیربکس، مبلغ آن تعیین می شود اما شما می توانید با مراجعه به تعمیرگاه های معتبر درهزینه صرفه جویی کرده و هزینه اضافی، بابت دستمزد یا قطعه از شما گرفته نشود که تعمیرگاهی مانند مزدا سیتی با قیمت های تعین شده و مقرون به صرفه این امکان را به شما می دهد که نگرانی بابت تعمیر خودرو خود نداشته باشد.
جمع بندی
گیربکس مزدا یکی از مهم ترین قسمت های این خودرو محسوب می شود که دارای نقش کلیدی در این خودرو است که در صورت وجود هرنوع ایرادی باید رفع شود و برای تعمیر گیربکس مزدا باید به تعمیرگاه های تخصصی مراجعه کنید تا ایراد گسترده تر و جدی تر نشود.