تعمیرات تخصصی سیستم برق مزدا

اغلب افراد فکر می کنند در حرکت و راه افتادن خودروهای مزدا فقط سیستم سوختی و اشتعال موثر می باشد اما برخلاف این تصور، سیستم برق مزدا سبب می شود که سیستم سوخت و اشتعال فعال شده و اتومبیل به حرکت درآید. حقیقیت امر این است که  با استارت زدن سیستم سوخت رسانی انجام می شود و این اهمیت سیستم برق مزدا را می رساند که چقدر موثر و تاثیر گذار است. در خودروهای مزدا،حتی اگر سیستم سوخت رسانی مزدا شما به درستی کار کند اما سیستم برق مزدا مشکل جدی داشته باشد و استارت نخورد ماشین روشن نخواهد شد. که سیستم برق مزدا سیستم پیچیده ای می باشد و در قسمت های مختلفی از اتومبیل مزدا موثر است که اگر از سیستم برق مزدا تعمیر و نگهداری  نشود ممکن است ایراد های جدی را در اتومبیل مزدا خود احساس کنید که امروزه بسیاری از آپشن ها و امکانات خودرو مزدا با برق کار می کنند که این نشان می دهد که سیستم برق است که کامپیوتر خودرو مزدا شما را به کار می اندازد تمام این مواردی که شرح داده شد، پراهمیت بودن سیستم برق مزدا را بیان می کند که تعمیرگاه تخصصی مزدا سیتی در زمینه برق مزدا فعالیت می کند یکی از تخصصی ترین مراکز تعمیر و سرویس برق مزدا می باشد.در ادامه این مقاله ما شما را با سیستم برق مزدا آشنا می کنیم تا اطلاعات بیشتری راجب به سیستم برق مزدا و خدمات برق مزدا داشته باشید.

اجزای سیستم برق خودرو مزدا

برق مزدا تعمیر برق مزدا خدمات برق مزدا برق ماشین مزدا

قطعات برق مزدا به دو بخش تقسیم بندی می شوند که هر بخش از برق مزدا نقش موثر و پراهمیتی را با توجه به وظایفی که برای آن تعریف شده است ایفا می کند. این دو بخش برق مزدا عبارت اند از قطعاتی که برق را مصرف می کنند و قطعاتی که برق را تامین می کنند که در ادامه برخی از قطعات را معرفی می کنیم و با پاره ای از توضیحات به شناخت سیستم برق مزدا می پردازیم.

باتری مزدا:باتری ها از اجزای اصلی برق مزدا، که وظیفه برق رسانی به اتومبیل مزدا را دارند شناخته می شوند از اهمیت پر رنگ این قطعه به این باید اشاره کرد که اگر باتری نباشد اتومبیل اصلا روشن نخواهد شد زمانی که خودرو روشن است و درحال حرکت می باشد انرژی مکانیکی به انرژی الکتریکی تبدیل شده و برق مزدا تامین می شود اما وقتی اتومبیل مزدا خاموش می شود این نقش را باتری برعهده دارد که منبع تامین برق مزدا باشد و برق را به اجزایی مانند استارت، بالابرهای شیشه، آینه های برقی و ... برساند که شارژ شدن این باتری ها این گونه است که وقتی خودرو روشن می باشد باتری ها شارژ خواهند شد.عمرمفید باتری ۲ سال بوده و بیشتر در رنج ۱۲ ولت و ۶۰ آمپر مورد استفاده قرار می گیرند که همینطور این باتری ها برای تامین برق مزدا به دو دسته باتری های سرب اسیدی یا باتری های اتمی تقسیم بندی می شوند.

دینام مزدا:دینام یکی از قطعات مهم و کلیدی در برق مزدا می باشد که حتی درست کار کردن باتری مزدا نیز به این قطعه وابسته است که تولید کننده برق اتومبیل می باشد و وظیفه آن به عنوان یه مهره کلیدی در برق مزدا این است که انرژی مکانیکی که توسط سوختن سوخت، در موتور ایجاد می شود به انرژی الکتریکی تبدیل کند و همینطور باتری ها نیز از طریق دینام شارژ خواهند شد به همین دلیل است که اگر عملکرد دینام مختل شود، باتری نیز به درستی عمل نمی کند و به کل سیستم برق مزدا با مشکل روبه رو می شود که معمولا دینام ها، برقی با ولتاژ ۱۲ ولت تولید می کنند و باید به این نکته اشاره کرد که بعد کیلومتر خاصی که متخصصان پیشنهاد می کنند باید تسمه دینام که رابط بین موتور و دینام هست تعویض گردد تا اختلالی در سیستم برق مزدای شما ایجاد نشود.

کوئل مزدا:کوئل نقش کلیدی را ایفا می کند که سبب جرقه زدن شمع ها می شود. برق تولیدی توسط دینام و برق موجود در باتری حداکثر ولتاژش ۱۲ ولت می باشد که این مقدار ولتاژ برای جرقه زدن شمع ها اصلا کافی نیست و شمع ها دچار اختلال و سپس در سیستم برق مزدا اختلال ایجاد می شود مقدار ولتاژ کافی برای جرقه زدن شمع ها ۷۰۰۰ ولت می باشد که کوئل مزدا این امکان را فراهم می کند که ولتاژ به ۷۰۰۰ ولت برسد. پس کوئل سبب تقویت برق تولیدی دینام و باتری می شود،کوئل در واقع یک نوع تقویت کننده است که ترانسفورماتور فشار قوی محسوب می شود که از دو سیم پیچ اولیه و ثانویه تشکیل می شود که اگر خودرو شما مشکل ریپ زدن و افزایش مصرف سوخت دارد می تواند مشکل از کوئل شما باشد  که اختلال در کوئل می تواند اختلال گسترده ای را در برق مزدا ایجاد کند .

دلکو مزدا:اتومبیل ها به تعداد سیلندرها شمع دارند و شمع ها وظیفه ایجاد جرقه و احتراق سوخت را دارند که قطعه دلکو وظیفه ای که در سیستم برق مزدا دارد این است که جریان برقی که در کوئل ایجاد می شود بین شمع های اتومبیل توزیع کند وهمینطور نیز می تواند جریان برق مزدا را قطع و وصل کند .

شمع مزدا:جرقه سبب می شود که سوخت و هوا در سیلندر اتومبیل احتراق داشته باشند که این قطعه ولتاژ را تحویل می گیرد و نقشش در سیستم برق مزدا این است که با احتراق سوخت و هوا در سلیندر، سبب شود که پیستون ها به حرکت درآیند که شمع آخرین بخش از قسمت مدار جرقه سیستم برق مزدا محسوب می شود و طبق توصیه های شده هر ۸ تا ۱۰ هزار کیلومتر باید شمع ها تمیز و هر ۱۶ تا ۲۰ هزار کیلومتر باید آنها تعویض گردند.

تعمیر برق مزدا خدمات برق مزدا برق مزدا تعمیرگاه برق مزدا

در این قسمت به بخش هایی از سیستم برق مزدا اشاره داشتیم که شما را با سیستم برق رسانی مزدا بهتر و بیشتر آشنا کنیم. برای تعمیر و خدمات برق مزدا می توانید به تعمیرگاه تخصصی مزداسیتی مراجعه کنید که متخصصان بامهارت و باتجربه می توانند برای رفع ایرادهای برق مزدا شما اقدام به تعمیر آن کنند.

در سیستم برق مزدا اتصال و یا خرابی می تواند علامت های متفاوت و گوناگونی داشته باشد برای عیب یابی و رفع ایراد سیستم برق مزدا خود می توانید به تعمیرگاه تخصصی مزدا سیتی مراجعه کنید و اتومبیل خود را به دست کارشناسان و تعمیرکاران متخصص ما بسپارید.

نظرات

user-pic
جواد دلاوری
12 خرداد 1401

بی نظیر در فروش و اجرای تعمیرگاه مزدا

ثبت نظر

لیست تصاویر